Korjausrakentamisen ammattilainen

 yli 1600 hankkeen kokemuksella

Korjausrakentamisen ammattilainen

 yli 1600 hankkeen kokemuksella

Korjausrakentamisen ammattilainen

 yli 1600 hankkeen kokemuksella

Korjausrakentamisen ammattilainen

 yli 1600 hankkeen kokemuksella

Yritys

Rakennusliike Utriainen Oy on perustettu vuonna 1995 ja on kasvanut määrätietoisella toiminnan ohjuksella keskisuureksi rakennusyritykseksi, jonka pääasiallisia asiakkaita ovat suuret kiinteistöjen omistajat. Rakennusliike Utriainen Oy on menestynyt taitavan työnjohdon, ammattitaidon ja korkeiden laatuvaatimustensa avulla. Liikevaihto nyt päättyvällä 6/2014 tilikaudella on yli 6 milj. euroa.

Rakennusliike Utriaisen perusajatuksena on laadun ja osaamisen jatkuva parantaminen. Laadunhallintajärjestelmä "Avain onnistuneeseen korjaushankkeeseen" on kehitetty korjausrakentamisen tarpeista, tavoitteena onnistuminen. Avaimella hankkeen kustannukset, sisältö ja toiminta kuvataan työvaiheisiin jaettuina, eritellysti ja läpinäkyvästi. Työmaalla työnjohto ja asentajat lukevat samaa asiakirjaa ja toimivat sen mukaan.

Rakennusliike Utriaisen henkilöstössä on mm. seuraavia pätevyyksiä: AMK RI, vastaava työnjohtaja, RKM, työturvallisuus päällikkö, hiilikuituvahvistamisen asennusoikeus, VTT märkätilasertifikaatti, sertifioitu palokatko, kapselointikoulutus, RIL 107 -kurssi, P1-puhtaustaso, Tieturva1, lämpökamerakoulutus, tulityökortit sininen ja musta, Rateko-betonirakenteiden päällystämisen uudet ohjeet -kurssi, ensiapukurssit, työturvallisuuskortti-kurssit. Henkilöstömme ammattitaitoa kehitetään jatkuvasti.

 • Liikuntamylly

  20.03.2015

  Olemme toteuttaneet pääurakkana 2500m2 toimitila muutoksen Vuotekno Oy:lle. Toimitus on...

  Lue lisää
 • Palokatkot

  20.05.2014

  Rakennusliike Utriainen Oy on pätevöittänyt osaamistaan palokatkoasentajiensa paloturvallisuuskoulutus sertifikaatilla. Joints-palokatkotuotteet...

  Lue lisää
 • Uutta: hiilikuituvahvistukset

  20.05.2014

  Rakennusliike Utriainen Oy tekee rakenteiden hiilikuituvahvistuksia. Helsingin keskustassa teräsbetonipalkkien läpiporauksissa...

  Lue lisää

Soita

p. 041 - 441 3998

petri.utriainen@utriainen.fi
Osoite: Kylänportti 4 02940 Espoo

EK Elinkeinoelämän Keskusliitto

CASE: toimistotilojen peruskorjaus
Eteläranta 10 Hki

AKL Autoalan keskusliitto Ry

CASE: toimiston design peruskorjaus
Aikatalo Hki

JKMM - HELSINGIN YLIOPISTO

CASE: desing ruokala peruskorjaus
Unionionkatu

TEAK Teatterikorkeakoulu

CASE: kaukojäähdytyksen toteutus
Haapaniemenkatu Hki

1 YRITYKSENNIMI - Yhteystiedot, Y-tunnus ja asiakirjat - Kauppalehden Yrityshaku AAA-Luokitus 1